ori.bg logo
За Орифлейм

За Орифлейм

Фирма „Орифлейм” е създадена през 1967 г. в Швеция от двамата братя Роберт и Йохан аф Йохник. Основната идея на компанията е да се предлага качествена шведска козметика на естествена основа, като предлагането са извършва не чрез магазинната мрежа, а по каталог с помощта на индивидуални консултанти по красота. Целта е продуктите, закупени от клиентите, да са максимално съобразени с техните индивидуални нужди  и клиентите да могат да тестват продуктите, преди да ги закупят.

Понастоящем фирма „Орифлейм” развива дейността си в над 60 държави, като в тази дейност са ангажирани над 3.3 млн. независими консултанти.

В България фирма „Орифлейм” започва дейността си през 1994 г., като към момента има около 20 000 активни консултанти. През 2007 г. в гр.София е изградена модерна офис сграда със зала за презентации, зала за обслужване на клиенти, складова база и офиси. Фирмата разполага също с многобройни разпределителни пунктове за своите продукти на територията на гр.София и в цяла България, като е налице и възможност поръчаните козметични продукти да се получават лично по пощата или на указано от клиента място по куриер.

Доказателство за високото качество на предлаганите от "Орифлейм" продукти е и фактът, че за 2009-2010, 2011- 2012 г. и 2015-2016 г.  марката е носител на приза Superbrands - награда за най-силните марки на българския пазар. 

Вижте също и това видео:

ori.bg предлага уникален за България уеб базиран бизнес модел, чрез който продуктите на Орифлейм могат да достигнат до всяка жена, без тя да губи излишно време ...