ori.bg logo

Защо ori.bg?

Чрез ORI.BG козметичните продукти на „Орифлейм" могат да достигнат до всяка жена, без тя да губи излишно време за контакти с консултант, поръчка по хартиен каталог, пътуване и пр. Клиентът може по всяко време да влезе в сайта, да разгледа актуалните продукти и цени и да направи своя избор. Сайтът е свързан с централизирания онлайн каталог на Орифлейм и винаги показва актуалните продукти и промоции. След отправяне на запитване, консултантите от мрежата на ORI.BG имат грижата да проверят наличностите, да се свържат с клиента и да организират най-удобния начин на получаване на продуктите.

Същевременно ORI.BG запазва предимствата на традиционния бизнес модел на мрежовия маркетинг, при който клиентът си избира консултант и поддържа „топъл контакт” с него – консултира се за различните продукти, новости, цени, възможности за доставка, а също и може да тества продуктите, преди да ги закупи.

Искам да се регистрирам като консултант.

ori.bg бизнес модел

Вие сте консултант в www.ori.bg и желаете да включите някой от регистрираните от Вас консултанти в нашата мрежа. Свържете се с нас на

От 01.06.2019 г. с началото на Каталог 6 стартира нова безплатна кампания за регистрация на нови консултанти в "Орифлейм"! Станете част от фирмата, печелете допълнително, забавлявайте се ! Очакваме ви !