ori.bg logo

Защо Орифлейм?

„Орифлейм” е най-голямата европейска компания за директни продажби. Фирмата предлага естествена шведска козметика, която комбинира мъдростта на природата с най-доброто от науката. Над 800 уникални козметични продукта, съчетават в себе си повече от 45 години експертен опит в грижата за кожата с последните модни и козметични тенденции. Същевременно поради скъсената верига на доставки, характерна за мрежовия маркетинг, продуктите на „Орифлейм” са на изключително достъпни цени.

Освен чудесната козметика „Орифлейм” предлага и възможност на всеки, който желае да се включи в най-бързо растящия бизнес модел в света. В удобно за теб време, като основна или допълнителна работа и без финансов риск, фирмата ти предлага да се включиш като консултант и да развиеш свой собствен бизнес в системата на мрежовия маркетинг.

Да си независим консултант в „Орифлейм” означава, че можеш да печелиш от своята дейност по три начина :

  • Като купуваш и ползваш предпочитаните от самия теб продукти на „Орифлейм” за себе си, и то по цени на консултант, т.е. с 20 % по-ниски от обявените каталожни цени. По този начин ползваш великолепна естествена шведска козметика и оригинални аксесоари на значително по-ниска цена и освен това изглеждаш страхотно! 
  • Като препоръчваш продуктите на „Орифлейм” на свои близки, приятели и познати – по този начин печелиш веднага 20 % от цената на всеки продукт.
  • Като организираш мрежа и включиш и други да продават заедно с теб – по този начин изграждаш екип и развиваш свой собствен бизнес в системата на мрежовия маркетинг и можеш да печелиш неограничено.

Вижте също този клип за допълнителна информация:

Искам да се регистрирам като консултант.

Защо Орифлейм?

Вие сте консултант в www.ori.bg и желаете да включите някой от регистрираните от Вас консултанти в нашата мрежа. Свържете се с нас на

От 01.11.2019 г. с началото на Каталог 11 стартира новата безплатна кампания за регистрация на нови консултанти в "Орифлейм" ! Станете част от фирмата, печелете допълнително, забавлявайте се ! Очакваме ви !