ori.bg logo

Планът на успеха

Бизнесът в системата на мрежовия маркетинг е отворен за всички. Ако сте готови да не се отказвате и да се учите със своето темпо, лидерите на „Орифлейм” ще бъдат до вас. Ако инвестирате време и усилия, същото ще направи и компанията за вас. Мрежовият маркетинг е бизнес, който цени хуманността, състрадателното отношение и даването на наистина равни възможности.

Да изградиш бизнес в системата на мрежовия маркетинг означава просто да търсиш приятели, нови и стари, които желаят да вървят в една посока с теб. Това е бизнес в който се изграждат взаимоотношения, изследват се възможности, опознават се хора, с които заедно да постигнете личностно развитие и да напреднете финансово.

Красотата на мрежовия маркетинг е в това, че благодарение на него средностатистическият човек може да се възползва от силата на Закона на Меткалф. Този закон гласи, че икономическата стойност на една бизнес система нараства експоненциално, в съотношение броя на потребителите повдигнат на втора степен. Ефектът от Закона на Меткалф, е че доходите за участниците в бизнес системата също растат експоненциално. Същевременно, противно на редица митове, в системата на мрежовия маркетинг доходите се разпределят изключително справедливо и демократично между участниците в мрежата отдолу нагоре, пропорционално на приноса на всеки един към успеха на бизнеса.

Фирма „Орифлейм” е създала ПЛАНА НА УСПЕХА, който нагледно показва възможностите за израстване и придобивките при постепенното развитие на бизнеса и изкачване по мрежовата стълбица.

Искам да се регистрирам като консултант.

Планът на успеха

Вие сте консултант в www.ori.bg и желаете да включите някой от регистрираните от Вас консултанти в нашата мрежа. Свържете се с нас на

От 01.11.2019 г. с началото на Каталог 11 стартира новата безплатна кампания за регистрация на нови консултанти в "Орифлейм" ! Станете част от фирмата, печелете допълнително, забавлявайте се ! Очакваме ви !
 
Всички права запазени ©2015 Oriflame Cosmetics